dimarts, 20 de maig del 2014

Sangakoo. Matemàtiques per a la vida

Sangakoo és un portal dedicat a les matemàtiques. El podem trobar en anglès, castellà i català, i presenta tres blocs principals: practica, col·labora i aprèn.  Ofereix grups d'estudis, aules virtuals d'ensenyament, cursos online i un seguit de blocs de temaris entre els que hi trobem activitats per practicar l'àlgebra, la teoria dels nombres, matemàtiques discretes, fundaments de les matemàtiques, probabilitat i estadística, matemàtiques recreatives, càlcul i anàlisi, matemàtiques aplicades i, com no,  geometria.



Dins el bloc de geometria s'hi poden treballar els angles, l'àrea de les figures planes, àrees i volums, la circumferència, classificacions, còniques, geometria analítica, geometria de l'espai, moviments en el pla, polígons, semblances, triangles i trigonometria. Cadascun d'aquests blocs permet treballar diferents temes. Així, per exemple, al bloc d'àrees i volums podem treballar temes com el cub, el prisma, l'ortoedre, l'icosaedre, etc.



Es poden practicar un nombre molt elevat d'exercicis, presentats com a llista d'exercicis que es poden validar i posar en comú amb altres usuaris.


Per acabar, dir que us podeu enregistrar per formar part de la comunitat d'usuaris, tot i que no és imprescindible per poder fer les activitats ni per navegar per les diferents seccions del portal.

Si voleu accedir-hi, seguiu aquest enllaç

Marcos García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada