divendres, 18 d’abril del 2014

Genmagic

Genmagic és un portal dedicat a la creació de materials multimèdia educatius. Hi podem trobar materials de totes les àrees, vídeos educatius i tests. L’accés és lliure i no cal registrar-se però si ho fas tindràs accés a més activitats. Molts dels productes són a la venda, i d’altres són lliures per descarregar.




El més interessant per a nosaltres, que és el que volem presentar-vos amb aquesta entrada, és el banc d’objectes interactius multimèdia, o generador d’exercicis, que podem trobar al portal. Com ja hem comentat, hi ha de totes les àrees.
Aquí us presentem l’adreçat a l’àrea de matemàtiques i, concretament a la geometria: Banc d'objectes multimèdia educatius. Són un total de 24 fitxers en els quals podem treballar la suma d’angles, el càlcul de diagonals, perímetre i àrea, cares, vèrtex i aristes, radi, diàmetre, circumferència i cercle... fins a 24 fitxers.


En aquest exemple veiem un dels jocs que hi podem trobar per treballar el càlcul de diagonals d'una figura:

Cal dir, però que els jocs tenen un grau d'interactivitat molt reduït, els alumnes només es limiten a omplir les caselles corresponents a l'activitat. 
A banda d'aquests jocs hi podem trobar també fitxes en format pdf per descarregar, com ara aquesta per calcular l'àrea d'algunes figures geomètriques:




Marcos García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada